Autoverkkokauppa.fi

Autoverkkokauppa.fi on kaikkien Bassadonen maahantuomin merkkien jälleenmyyntipiste ja se on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa. Verkkopalvelun lisäksi Autoverkkokauppa on palveluksessasi kaikkialla missä haluat: puhelimessa, sähköpostissa, somessa sekä halutessasi myös autoliikkeissämme Vantaan Petikossa Klinkkerikkaaressa ja Kaakelikaaressa sekä Raisiossa. Autoverkkokauppa.fi on autokaupan edelläkävijä ja erilainen autoliike Suomen markkinoilla. Toimintamme perustana on vahva sitoutuminen asiakkaan tarpeisiin ja palveluun. Uusi palvelukonseptimme mahdollistaa auton ostamisen aina ja kaikkialla, missä vain on verkkoyhteys.

Uudet autot

Autoliikkeidemme merkkiedustukset ovat Klinkkerikaaressa Dacia, Hyundai, Isuzu, Lotus, Renault, Suzuki ja SsangYong sekä Kaakelikaaressa Citroen ja Peugeot.

Vaihtoautot

Klinkkerikaaren liikkeestä löytyy myös kattava valikoima vaihtoautoja.

Yksityisleasing

Tarjoamme autoja myös yksityisleasing-sopimuksilla – tarjontamme jakautuu #Uusivuodeksi ja #Melkeinuusi -valikoimiin, joista löydät niin uusia kuin hyväkuntoisia ja vähän ajettuja autoja.

Huolto, varaosat ja rengashotelli

Autoverkkokaupan myymälöistä saat myös edustamiemme merkkien varaosat ja lisävarusteet sekä merkkihuolto. Rengashotellissa säilytämme renkaasi kuivassa, viileässä sekä auringolta suojattuna, se takaa renkaillesi pidemmän käyttöiän.

Yrityksemme arvot, palveluhalukkuus, yhteistyö, rohkeus ja ammattimaisuus, ohjaavat toimintaamme kellon ympäri.