Autoverkkokauppa.fi

Autoverkkokauppa.fi on kaikkien Bassadonen maahantuomin merkkien jälleenmyyntipiste ja se on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa. Verkkopalvelun lisäksi Autoverkkokauppa on palveluksessasi kaikkialla missä haluat: puhelimessa, sähköpostissa, facebookissa sekä halutessasi myös autoliikkeissämme Vantaan Petikossa Klinkkerikkaaressa ja Kaakelikaaressa. Autoliikkeidemme merkkiedustukset ovat Klinkkerikaaressa Dacia, Hyundai, Isuzu, Lotus, Renault, Suzuki ja SsangYong sekä Kaakelikaaressa Citroen ja Peugeot. Klinkkerikaaren liikkeestä löytyy myös kattava vaihtoautovalikoima.

Autoverkkokaupan myymälöistä saat myös edustamiemme merkkien varaosat ja lisävarusteet sekä täydelliset merkkihuoltopalvelut.

Autoverkkokauppa.fi on autokaupan edelläkävijä ja erilainen autoliike Suomen markkinoilla. Toimintamme perustana on vahva sitoutuminen asiakkaan tarpeisiin ja palveluun. Uusi palvelukonseptimme mahdollistaa auton ostamisen aina ja kaikkialla, missä vain on verkkoyhteys.

Yrityksemme arvot, palveluhalukkuus, yhteistyö, rohkeus ja ammattimaisuus, ohjaavat toimintaamme kellon ympäri.

www.autoverkkokauppa.fi