Autoverkkokauppa.fi

Autoverkkokauppa.fi on kaikkien Bassadonen maahantuomin merkkien jälleenmyyntipiste ja se on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa. Verkkopalvelun lisäksi Autoverkkokauppa on palveluksessasi kaikkialla missä haluat: puhelimessa, sähköpostissa, somessa sekä halutessasi myös autoliikkeissämme Espoossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Autoverkkokauppa.fi on autokaupan edelläkävijä ja erilainen autoliike Suomen markkinoilla. Toimintamme perustana on vahva sitoutuminen asiakkaan tarpeisiin ja palveluun. Uusi palvelukonseptimme mahdollistaa auton ostamisen aina ja kaikkialla, missä vain on verkkoyhteys.

Uudet autot

Edustamiamme merkkejä ovat Dacia, DS Automobiles, Hyundai, Isuzu, Lotus, Renault, Suzuki, KGM, Citroen ja Peugeot, Alfa Romeo, Fiat, Jeep ja Opel. Voit tehdä kotisohvaltasi koeajovarauksen, valita haluamasi lisävarusteet, pyytää tarjouksen vaihtoautostasi, sopia rahoituksen, ottaa vakuutuksen ja tilata vaikka kotiin toimituksen. Kaikki tapahtuu verkossa, eikä sinun tarvitse vierailla autoliikkeessä.

Vaihtoautot

Valikoimassamme on myös runsaasti vaihtoautoja, ja niitäkin voit ostaa joko verkosta tai myymälästämme. Kaikkiin myymiimme autoihin on mahdollista valita kotiin toimitus, jonka yhteydessä annamme auton käyttöopastuksen ja tarvittaessa viemme vaihtoautosi pois samalla kertaa. Tarjoamme edullisen rahoituksen, vaihtoautosi hinnoittelun verkossa, vakuutuksen ja toimitukset koko Suomeen. Lisäturvaa autollesi saat Autoverkkokauppa Turva -sopimuksella. Autoverkkokaupan vaihtoautot löydät täältä ›

Yksityisleasing

Tarjoamme autoja myös yksityisleasing-sopimuksilla ja lyhyempään tarpeeseen minileasingilla. Yksityisleasingissä autoille on määritelty kiinteä kuukausihinta, minimisopimusaika ja ajomäärä. Sopimukseen kuuluvat kesä- ja talvirenkaat ja lisäksi siihen on mahdollista liittää renkaiden vaihto ja kausisäilytys sekä edullinen huoltopaketti. Tarjontamme jakautuu #Uusivuodeksi ja #Melkeinuusi -valikoimiin, joista löydät niin uusia kuin hyväkuntoisia ja vähän ajettuja autoja.

Huolto, varaosat ja rengashotelli

Täyden palvelun merkkihuolto Espoossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Autoverkkokaupan liikkeistä saat myös edustamiemme merkkien varaosat ja lisävarusteet sekä merkkihuollon palvelut. Rengashotellissa säilytämme renkaasi kuivassa, viileässä sekä auringolta suojattuna, se takaa renkaillesi pidemmän käyttöiän.

Yrityksemme arvot, palveluhalukkuus, yhteistyö, rohkeus ja ammattimaisuus, ohjaavat toimintaamme kellon ympäri.