Autoverkkokauppa.fi

Autoverkkokauppa.fi on kaikkien Bassadonen maahantuomin merkkien jälleenmyyntipiste ja se on Suomen ensimmäinen täysin digitalisoitu uusien ja käytettyjen autojen verkkokauppa. Verkkopalvelun lisäksi Autoverkkokauppa on palveluksessasi kaikkialla missä haluat: puhelimessa, sähköpostissa, facebookissa sekä halutessasi myös suurmyymälässämme Vantaan Petikossa ja Helsingissä Herttoniemessä. Myymälöidemme merkkiedustukset ovat Petikossa Dacia, Hyundai, Isuzu, Lotus, Renault, Suzuki ja SsangYong sekä Helsingin Herttoniemessä Citroen ja Peugeot. Lisäksi molemmissa myymälöissä on kattava vaihtoautovalikoima.

Autoverkkokaupan myymälöistä saat myös edustamiemme merkkien varaosat ja lisävarusteet sekä täydelliset merkkihuoltopalvelut.

Autoverkkokauppa.fi on autokaupan edelläkävijä ja erilainen autoliike Suomen markkinoilla. Toimintamme perustana on vahva sitoutuminen asiakkaan tarpeisiin ja palveluun. Uusi palvelukonseptimme mahdollistaa auton ostamisen aina ja kaikkialla, missä vain on verkkoyhteys.

Yrityksemme arvot, palveluhalukkuus, yhteistyö, rohkeus ja ammattimaisuus, ohjaavat toimintaamme kellon ympäri.

Romutuspalkkio 2018

Autoverkkokaupan edustamista merkeistä Dacia, Citroën, Hyundai, Peugeot, Renault ja Suzuki tarjoavat kattavan valikoiman vuoden 2018 romutuspalkkioon soveltuvia bensiini- ja dieselkäyttöisiä autoja sekä sähkö- ja lataushybridautoja. Katso Autoverkkokaupan romutuspalkkio 2018 -mallisto ›

www.autoverkkokauppa.fi