DNB Auto Finance

Suomalaisen Bassadone-yritysryhmän ja norjalaisen DNB:n yhteisyritys DNB Auto Finance tarjoaa erilaisia rahoitusratkaisuja niin kuluttaja- kuin yksityisasiakkaille. DNB tarjoaa helppoja rahoitusratkaisuja uusille ja käytetyille autoille.

Rahoitusratkaisut kuluttajille ja yrityksille

Yritys tarjoaa kuluttajille ja yritysasiakkaille joustavan osamaksurahoituksen parhaimmillaan 12–72 kuukauden maksuajalla. Vakuudeksi riittää hankittava auto, jonka omistusoikeus siirtyy, kun rahoitussopimus päättyy.

Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille myös yksityisleasingratkaisuja. Yksityisleasing on helppo ja huoleton vaihtoehto auton omistamiselle, jossa uutta autoa käytetään 1–5 vuotta kuukausimaksulla. Sopimuskauden jälkeen auto palautetaan jälleenmyyjälle. Yksityisleasingauton voi myös lunastaa omaksi missä vaiheessa sopimuskautta.

Osamaksunrahoituksen lisäksi tarjoamme yritysasiakkaille vaihtoehdoksi rahoitusleasingin, joka on tyypillisesti 2–5 vuotinen vuokrasopimus. Auto toimii sopimuksen vakuutena, jolloin yritys ei tarvitse erillistä autokaluston hankintaan tarkoitettua lainaa. Ensimmäinen vuokraerä on yleensä 10–20 % uuden auton hinnasta, jonka jälkeen kuukausivuokra jatkuu kiinteänä läpi sopimuskauden. Sopimuksessa ei ole ennalta määriteltyä kilometrirajaa.

Tutustu DNB Auto Financen rahoitusratkaisuihin.