Auto Bassadone

Bassadone Automotive Nordic konserniin kuuluva Auto Bassadone on palvellut suomalaisia kuluttajia jo lähes 10 vuoden ajan ja on kasvanut yhdeksi isoimmista autojen vähittäiskaupoista Suomessa. Alusta asti olemme kehittäneet suomalaisille uusia hyödyllisiä palveluja ja tapoja autoilla. Ensimmäisenä Suomessa ja ensimmäisten joukossa koko maailmassa avasimme verkkokaupan, jossa voi hoitaa koko auton ostamisen esittelystä toimitukseen. Yksityisleasing, kotiinkuljetukset ja monet muut palvelumme ovat olleet tienraivaajia kehittämässä suomalaista autoilua.

12. maaliskuuta 2024 alkaen Autoverkkokauppa on Auto Bassadone sekä Suomessa että Baltiassa. Vaikka nimi muuttui, sama 120-vuotias perheyritys ja sen ammattitaitoiset asiakaspalvelijat ovat palveluksessasi. Myös samat, tutut palvelut ovat edelleen saatavillasi.

Uudet autot

Edustamiamme merkkejä ovat Dacia, DS Automobiles, Hyundai, Isuzu, Lotus, Renault, Suzuki, KGM, Citroen ja Peugeot, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Jeep ja Opel. Voit tehdä kotisohvaltasi koeajovarauksen, valita haluamasi lisävarusteet, pyytää tarjouksen vaihtoautostasi, sopia rahoituksen, ottaa vakuutuksen ja tilata vaikka kotiin toimituksen. Kaikki tapahtuu verkossa, eikä sinun tarvitse vierailla autoliikkeessä.

Vaihtoautot

Valikoimassamme on myös runsaasti vaihtoautoja, ja niitäkin voit ostaa joko verkosta tai myymälästämme. Kaikkiin myymiimme autoihin on mahdollista valita kotiin toimitus, jonka yhteydessä annamme auton käyttöopastuksen ja tarvittaessa viemme vaihtoautosi pois samalla kertaa. Tarjoamme edullisen rahoituksen, vaihtoautosi hinnoittelun verkossa, vakuutuksen ja toimitukset koko Suomeen. Lisäturvaa autollesi saat Autoverkkokauppa Turva -sopimuksella. Autoverkkokaupan vaihtoautot löydät täältä ›

Uusi Vantaan vaihtoautomyymälämme palvelee sinua osoitteessa Tiilipojanlenkki 2. Myymälästä löydät laajan valikoiman vaihtoautoja kahdessa kerroksessa.

Yksityisleasing

Tarjoamme autoja myös #yksityisleasing-sopimuksilla ja lyhyempään tarpeeseen #minileasingilla. Yksityisleasingissä autoille on määritelty kiinteä kuukausihinta, minimisopimusaika ja ajomäärä. Sopimukseen kuuluvat kesä- ja talvirenkaat ja lisäksi siihen on mahdollista liittää renkaiden vaihto ja kausisäilytys sekä edullinen huoltopaketti. Tarjontamme jakautuu #uusivuodeksi ja #melkeinuusi -valikoimiin, joista löydät niin uusia kuin hyväkuntoisia ja vähän ajettuja autoja.

Huolto, varaosat ja rengashotelli

Täyden palvelun merkkihuolto Espoossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Autoverkkokaupan liikkeistä saat myös edustamiemme merkkien varaosat ja lisävarusteet sekä merkkihuollon palvelut. Rengashotellissa säilytämme renkaasi kuivassa, viileässä sekä auringolta suojattuna, se takaa renkaillesi pidemmän käyttöiän.

Auto Bassadone  – Autoilijan asiantuntija.