Citroën

Ranskalainen André Citroën oli vain 24-vuotias perustaessaan ensimmäisen yrityksensä, joka oli Citroënin hammaspyöräverstas. Vuonna 1919 hän muutti sen autotehtaaksi. Ensimmäinen Citroën-merkkinen auto on samalla ensimmäinen Euroopassa tuotantolinjalla valmistettu auto.

Perustamisvuodestaan 1919 lähtien Citroën on tarjonnut kekseliäitä ja innovatiivisia ratkaisuja parantaakseen moottoriteollisuutta kaikille. Traction Avantista 2CV:hen; Type H:sta Berlingoon; Méharista E-Méhariin; Picasso tila-autoista Aircross SUV:hin – Citroën on aina mukautunut yhteiskunnallisiin muutoksiin brändinä, jonka tärkeimpänä inspiraation lähteenä ovat ihmiset ja heidän elämäntapansa. Tämä identiteetti näkyy myös Citroënin uudessa tunnuslauseessa ”INSPIRED BY YOU”.

Auto-Bon Oy maahantuo, markkinoi ja myy jälleenmyyjäverkostonsa välityksellä Citroën-merkkisiä henkilö- ja tavara-autoja, niiden varaosia, tarvikkeita ja niihin kytkeytyviä palveluita kuluttajille. Auto-Bon Oy on Bassadone Automotive Groupin tytäryhtiö ja sillä on koko maan kattava jälleenmyyjäverkosto.

www.citroen.fi