Opel

Opel tunnetaan edistyksellisestä tuotekehittelystä, laajasta mallistosta sekä laadukkaista ja suosituista autoista. Opelin historia juontaa juurensa vuoteen 1862, jolloin Adam Opel perusti yrityksen Saksassa. Aluksi Opel valmisti ompelukoneita, mutta myöhemmin yritys laajensi toimintaansa polkupyörien ja moottoripyörien valmistukseen.

Opelin mallisto koostuu erilaisista autoista, kuten pienistä kaupunkiautoista, kompakteista ja keskikokoisista perheautoista sekä tilavista farmariautoista ja katumaastureista. Tunnettuja Opelin automalleja ovat esimerkiksi Corsa, Astra, Insignia, Crossland, Mokka ja Grandland.

Opel on tänä päivänä keskittynyt vahvasti sähköistymiseen ja uraauurtavien uusien teknologioiden kehittelyyn. Se on ylpeä saadessaan olla rakentamassa turvallista tulevaisuutta kaikille – ajonautinto ja edistyksellinen tekniikka kun eivät ole vain harvojen etuoikeus.

Vuonna 2021 Opelista tuli osa Stellantis-nimistä autokonsernia, joka syntyi PSA Groupin ja FCA-konsernin fuusion seurauksena. Suomessa Opelia tuo maahan Bassadone-yhtiöryhmään kuuluva Auto-Bon Oy.

www.opel.fi