Hyundai

Koreasta maailmalle

Vuonna 1967 Koreassa perustettu Hyundai Motor Company tarjoaa laajan valikoiman autoja ja liikkuvuuspalveluita maailmanlaajuisesti yli 200 maassa. Hyundai nousi maailman viidenneksi suurimmaksi autonvalmistajaksi vuonna 2007. Yhtiön globaali kasvu jatkuu ja se on panostanut laatuun, muotoiluun, innovaatioihin, teknologiaan ja vastuullisuuteen. Hyundai myi maailmanlaajuisesti 3 890 726 autoa vuonna 2021.

Hyundai Automotive Groupin osana toimiva Hyundai Steel Co. avasi vuonna 2010 terästehtaan Etelä-Koreassa. Hyundai valmistaa itse tuotteisiinsa tarvitsemansa teräksen, mikä suo yhtiölle myös kilpailuetua.

Hyundai on sitoutunut vahvasti myös Euroopan markkinoihin ja asiakkaisiinsa. 75 % kaikista Euroopassa myydyistä Hyundai-ajoneuvoista on suunniteltu, valmistettu ja testattu Euroopassa. Jo yli 30 vuoden ajan Hyundai on investoinut tehtaisiinsa Tšekin tasavallassa ja Turkissa, joiden yhteenlaskettu vuosittainen tuotantokapasiteetti on 600 000 autoa. Vuonna 2006 Hyundai otti käyttöön Euroopan pääkonttorinsa Offenbachissa Saksassa.

Hyundai laajentaa tuotevalikoimaansa autoilla, jotka on suunniteltu edesauttamaan ihmiskuntaa kohti kestävämpää tulevaisuutta ja jotka tarjoavat innovatiivisia ratkaisuja todellisiin liikkumisen tarpeisiin. Hyundain vuonna 2021 uudistunut mallisto vastaa autoalan megatrendeihin: SUV-autoja on tarjolla monipuolinen valikoima erilaisilla käyttövoimavaihtoehdoilla, ja Hyundai on vastannut myös liikenteen sähköistymiseen. Suomessa teetettyjen asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan Hyundain mallistossa laatu ja rahalle saatava vastine ovat olleet asiakkaiden haluamalla tasolla.

Hyundain maahantuontitoiminnasta Suomessa vastaa Hyundai Motor Finland Oy. Hyundai-autojen myynti aloitettiin maaliskuussa 2001. Vuonna 2004 perustettiin Hyundai Motor Baltic Ltd Tallinnan toimisto ja myynti alkoi Virossa, Liettuassa ja Latviassa.

www.hyundai.fi
www.hyundai.ee
www.hyundai.lv
www.hyundai.lt