Renault

Renault, yksi maailman johtavista autonvalmistajista, on kehittänyt ja valmistanut innovatiivisa ajoneuvoja jo vuodesta 1898. Renaultin nykyaikainen ja arvopohjainen ”Renaulution” -strategia viitoittaa brändin tulevaisuuden tavotteita. Renaultin tavoite on ilmentää nykyaikaisuutta autoteollisuudessa ja sen ulkopuolella korkealla teknologiaosaamisella niin liikkuvuuden innovaatioissa kuin palveluissaRenaultin erottuva muotoilu ja teknologiset oivallukset tuovat omistajilleen iloa jokapäiväiseen auton käyttöön. Yksi lähtökohdista on tarjota edistyksellistä teknologiaa kohtuulliseen hintaan laajan yleisön käytettäväksi. Kattava käyttövoimavalikoima ottaa huomioon erilaiset tarpeet ja asiakkaat.

F1-osaamisesta ammennettu sähköistettyjen voimalinjojen E-Tech -teknologia, sen suorituskyky ja edulliset käyttökustannukset määrittelevät käyttäjälleen mitä autoilu nykyaikana pitäisi olla. Renaultin E-Tech 100% electric -voimalinja on uuden kestävämmän liikkuvuuden symboli. Täyssähköautot ovat myös laajan yleisön saavutettavissa, ilman kompromisseja tehokkuuden tai ajonautinnon suhteen. Lisäksi Renault on vahvistanut läsnäoloaan hybrid-SUV-luokassa.  Huipputeknologiasta esimerkkinä Renaultin immersiivinen OpenR –näyttökokonaisuus, joka on varustettu openR link –multimediajärjestelmällä ja sisäänrakennetulla Googlella. Valtava määrä sovelluksia käden ulottuvilla kirkkaalla näytöllä, joka lähentelee älypuhelimen käyttöominaisuuksia. Henkilöautojen lisäksi Renault on perustamisestaan lähtien kehittänyt, valmistanut ja myynyt hyötyajoneuvoja ammattilaisten tarpeisiin ympäri maailmaa – myös varusteltuna viimeisimmillä teknologisilla ratkaisuilla ammattilaisten tarpeisiin.

Renaultin henkilö- ja tavara-autojen sekä varaosien maahantuonnista Suomeen on vastannut vuodesta 2010 alkaen Nordic Automotive Services Oy, joka kuuluu Bassadone Automotive Nordic yritys.

www.renault.fi