DS Automobiles

Vuonna 1955 yksi auto sai aikaan varsinaisen sensaation Pariisin autonäyttelyssä. Tämä premium-luokan auto oli DS. Se haastoi kaikki silloiset vallalla olleet normit ja osoitti, että ranskalainen ylellisyys merkitsi luovuutta, tyyliä, kokemusta sekä arvovaltaa. DS on legenda vielä tänäkin päivänä.

“Vuonna 2014 markkinoille paluun tehnyt ranskalainen autobrändi DS kunnioittaa ensimmäisen, 60 vuotta sitten lanseeratun DS-mallin, DS 19:n perimää. Legendaarisen DS:n arvoja ovat innovointi, edistyksellisyys ja avantgardismi. DS ja sisarmallinsa SM ovat ranskalaisen premium-auton symboleita. Kuten DS:ssä vuonna 1955, niin myös tämän päivän DS-malleissa yhdistyvät hämmästyttävä muotoilu, teknologia, mukavuus ja suorituskyky ensiluokkaisiin materiaalivalintoihin ja hienostuneisuuteen. Historia jatkaa kulkuaan, nämä kaksi kirjainta edustavat edelleen autoteollisuuden ylellisintä tasoa kaikkialla maailmassa.” – Yves Bonnefont, DS:n toimitusjohtaja

Auto-Bon Oy

Auto-Bon Oy on vuodesta 2017 alkaen kuulunut osaksi Bassadone Automotive Nordicia. Auto-Bon maahantuo Suomessa Citroën, DS Automobiles ja Peugeot -merkkisiä ajoneuvoja ja välittää niitä sekä merkkien huolto- että varaosatoimintoja laajan jälleenmyyjäverkostonsa kautta. Vuoden 2018 liikevaihto oli 91 m€ ja yhtiö työllisti Suomessa 30 henkeä.

www.dsautomobiles.fi