Autoverkkokauppa.fi:n Citroën-, DS- ja Peugeot -huoltopalvelut vahvistuvat

Veho ja Bassadone Automotive Nordic ovat sopineet liiketoimintakaupasta, joka koskee Vehon Koivuhaan Citroën- ja Peugeot-huoltotoimintojen siirtymistä osaksi Bassadone Automotive Nordiciin kuuluvaa Autoverkkokauppa.fi:tä. Kauppa toteutuu 31.7.2020.

Liiketoimintakaupassa Bassadonelle siirtyvät niin nykyiset Citroën- ja Peugeot-huoltotoiminnot kuin huoltotoimipisteen kaikki neljä pitkäaikaista ja kokenutta merkkihuollon ammattilaista. Työntekijät siirtyvät Autoverkkokauppa.fi:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Liiketoimintakauppa vahvistaa Autoverkkokauppa.fi:n huoltokapasiteettia ja erityisesti kaupasta hyötyvät Citroën-, DS- sekä Peugeot-asiakkaat, joita voidaan nyt palvella tutulla ammattitaidolla mutta entistäkin tehokkaammin. Kaikki kolme automerkkiä ovat viime vuodet kasvattaneet markkinaosuuttaan. Petikon toimipiste sijaitsee vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Koivuhaasta Kehä III:n varrella.

”Autoverkkokauppa.fi tarjoaa asiakkailleen joustavat huoltopalvelut lähes kellon ympäri. Toivotamme uudet kokeneet ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi osaksi tiimiämme. Samalla toivotamme Citroën-, DS- ja Peugeot asiakkaat tervetulleiksi kokemaan entistäkin parempi palvelun taso.”, kommentoi Autoverkkokauppa.fi:n toimitusjohtaja Juha Rusama.

”Liiketoimintakauppa on johdonmukainen askel Vehon strategiassa keskittyä kasvuun Mercedes-Benz-tuotteiden kanssa.  Olemme tyytyväisiä, että Vehon Koivuhaan Citroën- ja Peugeot-huoltotoiminnot jatkuvat hyvissä käsissä”, toteaa Vehon henkilö- ja pakettiautoliiketoiminnasta vastaava johtaja Kari Halonen.

Autoverkkokauppa.fi palvelee Citroën-, DS- ja Peugeot- asiakkaita niin huolto- kuin varaosatarpeissa Vantaan Petikossa osoitteessa Kaakelikaari 6. Samasta osoitteessa sijaitsee Autoverkkokauppa.fi:n Citroën- ja Peugeot-myymälä sekä eksklusiivinen merkkimyymälä DS Store Helsinki.

Takaisin edelliselle sivulle