Bassadone tekee lahjoituksen Ukrainalle

Koko Bassadone Automotive Group on erittäin surullinen ja huolestunut Ukrainan tapahtumista. Joudumme ulkopuolelta todistamaan kuinka sekä miehet, naiset että lapset kärsivät hädästä ja joutuvat pakenemaan kodeistaan ​​ja kuinka tilanne synnyttää yli miljoona pakolaista alle viikossa.

Toyota Gibraltar Stockholdings Ltd (TGS) on osa Bassadone Automotive Groupia. TGS tekee läheistä yhteistyötä YK:n, kansalaisjärjestöjen ja länsimaiden hallitusten kanssa järjestääkseen avustusajoneuvojen toimituksia alueelle. Yli 25 vuoden ajan TGS on vastannut humanitaarisiin kriiseihin Ruandan kansanmurhasta Balkanin sotaan 90-luvun puolivälissä, Kosovon vuoden 2000 kriisistä Kaakkois-Aasian tsunamiin vuonna 2004 sekä Haitin maanjäristykseen vuonna 2010 ja Ebola-kriisiin vuonna 2015 ja moniin muihin.

Monilla yhtiöryhmämme työntekijöillä, perheillä, asiakkailla sekä liikekumppaneillamme on perhesuhteita Ukrainassa, joten Ukrainan kauhea tilanne koskettaa meitä kaikkia syvästi.

Bassadone Automotive Group tekee yhteislahjoituksen Punaiselle Ristille ja katastrofien hätäkomitealle, Disasters Emergency Committee DEC:lle, auttaakseen avustustoimia Ukrainan alueella. Myös sinä voit halutessasi auttaa lahjoittamalla esimerkiksi Punaiselle Ristille tai muulle haluamallesi avustustaholle.

Toivomme konfliktin nopeaa loppumista ja rauhan paluuta Ukrainaan.

Takaisin edelliselle sivulle