Kolme Great Place To Work -sertifikaattia Bassadone Automotive Nordicille

Bassadone Automotive Nordic on saanut Great Place To Work -sertifikaatit kolmessa maassa: Suomessa, Virossa ja Latviassa. Sertifikaatti on neljäs peräkkäinen Suomessa, kolmas peräkkäinen Virossa ja toinen peräkkäinen Latviassa.

Great Place To Work -sertifikaatti on merkki erinomaisesta työntekijäkokemuksesta, korkeasta luottamuskulttuurista ja yrityksen sitoutumisesta erinomaisen työpaikan rakentamiseen. Sertifikaatti perustuu Trust Index -henkilöstökyselyyn ja sertifikaatti myönnetään yrityksille, joiden Trust Index (positiivisten väitteiden osuus henkilöstökyselyssä) on vähintään 65 %.

”Aloitimme Great Place To Work-projektin jo vuonna 2020 ja saavutimme ensimmäisen sertifikaattimme samana vuoden syksyllä, ollen näin ensimmäinen autoalalla sertifikaatin saanut yritys. Meille autoala ei ole vain autoja tai varaosia – ihmiset ja tiimit ovat avain menestykseemme. Bassadonen strategia luottaa vahvasti jokaiseen meillä työskentelevään ammattilaiseen. Olen erittäin ylpeä kaikista bassadonelaisista ja täysin vakuuttunut siitä, että meillä on alan parhaat tiimit niin Suomessa, kuin Baltiassakin. Meille Great Place To Work ei ole vain hieno plakaatti seinällä, vaan se todistaa, että Bassadonella ihmiset ovat tärkein ja suurin voimavaramme” sanoo Antti Ruhanen, Bassadone Automotive Nordicin toimitusjohtaja.

Neljäs sertifikaatti Autoverkkokaupalle

Bassadonen Suomen vähittäiskauppa, Autoverkkokauppa, sai jo neljännen Great Place To Work -sertifikaattinsa. Autoverkkokauppa työllistää 200 autoalan ammattilaista viidessä toimipisteessä: Espoossa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa ja Vantaalla. Autoverkkokaupan tuore toimitusjohtaja Tomi Orava on jo huomannut GPTW-fiiliksen yrityksessä:

”Uutena tulokkaana olen huomannut, että yrityksen kaikilla työntekijöillä tuntuu olevan tahtotila huomioida työkaveri tervehtimällä: täällä ihmisten empatiakyky toisia kohtaan on upealla tasolla. Autoverkkokaupassa on hienosti huomattu, että GPTW:n tekee ihmiset ja se lähtee meistä kaikista. Sertifiointi on todella tärkeä osa vastuullista yrityskulttuuria. Meille ihmiset ja ympäristö muodostavat kulmakiven kaikelle toiminnallemme ja siitä on ilo viestiä yhteistyökumppaneillemme. Ensisijaisesti tietysti haluamme edistää yhteistyötä kaikkien yritysten kanssa, jotka ovat lähteneet vastuullisuuden polulle mukaan.”

Kaksi sertifikaattia Baltian maihin

Bassadonen Baltian toiminnot saavuttivat toisen ja kolmannen sertifikaattinsa. Bassadone työllistää Baltiassa maahantuonneissa sekä vähittäiskaupassa 195 autoalan ammattilaista.

”GPTW-kysely ja sen myötä saatu sertifikaatti kertovat minulle ennen kaikkea luottamuksesta. Kysely avaa työntekijöiden käsityksiä siitä, miten organisaatiomme tukee heidän ammatillista kasvuaan ja millainen heidän yleinen kokemuksensa työpaikasta on. Kysely korostaa etenkin työntekijöiden kehitysmahdollisuuksia sekä organisaation arvoja. Positiivinen työpaikkakulttuuri auttaa kasvattamaan luottamusta ja uskollisuutta yritykseen. Meille GPTW-kysely on tärkeä työkalu, jota hyödynnämme rakentaessamme uuden aikakauden vähittäiskauppaa”, kommentoi Baltian vähittäiskaupan Autohallen toimitusjohtaja Veiko Karu.

Takaisin edelliselle sivulle