Nissanin Baltian toiminnot Bassadonelle

  • Bassadonen edustamien merkkien määrä kasvaa Baltian maissa, kun Nissanin edustus siirtyy Nordic Automotive Service Oy:n nimiin Virossa, Latviassa ja Liettuassa.
  • Liiketoiminnan siirto suunniteltu helmikuulle 2024.

Nissan ja Bassadone Automotive Nordic ovat vahvistaneet tänään sopimuksen Nissan maahantuontiliiketoiminnan siirrosta Virossa, Latviassa ja Liettuassa Bassadone Automotive Nordic -yhtiöryhmään kuuluvan tytäryhtiö Nordic Automotive Services Oy:n nimiin. Liiketoiminnan siirto odottaa vielä viranomaisten hyväksyntää.

”Tämä kumppanuus Nissanin kanssa on meille strategisesti erittäin tärkeä ja arvostamme sen erittäin korkealle, sillä sen myötä syvennämme pitkäaikaista ja vahvaa läsnäoloamme Baltian maissa. Uskon, että voimme myös vastata paikallisen tuntemuksen ja ketterän organisaatiomme myötä Nissan asiakkaiden tarpeisiin erityisen hyvin;”, linjaa Bassadone Automotive Nordicin toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

”Toimintojemme laajan arvioinnin seurauksena päädyimme siihen johtopäätökseen, että meillä on mahdollisuus yksinkertaistaa kokonaisuutta. Näin Nissanin toiminnot ovat entistä joustavampia ja lähempänä asiakkaiden tarpeita.”

Hän jatkaa:

”Työntekijämme, kumppanimme ja asiakkaamme ovat meille etusijalla, ja kun Bassadone Automotive Nordic on kumppanimme Virossa, Latviassa ja Liettuassa, olemme varmoja siitä, että tämä on oikea valinta. Bassadonella on pitkä ja vahva historia autoteollisuudessa, ja se toimii tällä hetkellä 7 maassa, erityisen vahvalla läsnäololla ja hyvällä tuntemuksella Baltian markkinoista”, Nissan Nordic Europen toimitusjohtaja Christian Costaganna sanoo.

Muutokset Nissanin toimintaan Virossa, Latviassa ja Liettuassa on ilmoitettu tänään Nissanin työntekijöille ja jälleenmyyjille Baltian maissa sekä Pohjoismaissa. Nissanin liiketoiminnan siirto Baltian markkinoilla Nordic Automotive Services Oy:lle alkaa tänään ja sen odotetaan päättyvän helmikuussa 2024.

 

Kuvassa vasemmalta oikealle Antti Ruhanen (toimitusjohtaja, Bassadone Automotive Nordic Oy), Christian Costaganna (toimitusjohtaja, Nissan Nordic Europe Oy), Heikki Vuorinen (toimitusjohtaja, Nordic Automotive Services Oy) sekä Sinan Ozkok (VP Business Development and MD INSC).

Lisätietoa

Antti Ruhanen
CEO
Bassadone Automotive Nordic Oy
antti.ruhanen@bassadone.fi
+358 40 700 6282

Heikki Vuorinen
CEO
Nordic Automotive Services Oy
heikki.vuorinen@bassadone.fi
+358 40 771 6129

Takaisin edelliselle sivulle