Perinteisenä pidetyn autoalan kasvaja, Bassadone Automotive Nordic, tunnustettiin heti ensikertalaisena yhdeksi Suomen Parhaista Työpaikoista

Suomen Parhaat Työpaikat on jälleen julkistettu, ja Bassadone Automotive Nordic -yhtiöryhmä nousi heti ensimmäisenä osallistumisvuotenaan Suomen 23. parhaaksi työpaikaksi keskisuurten yritysten kategoriassa. Ensimmäisenä autoalan yrityksenä Bassadonelle myönnettiin Great Place to Work (GPTW) -sertifiointi syksyllä 2020

”Organisaatiomme ja kulttuurimme henkii vahvaa yhteistyötä, suvaitsevaisuutta ja sitoutumista, joten on hienoa saada myös virallinen tunnustus kokemuksellemme toimivasta työyhteisöstämme.” kertoo Bassadone Automotive Nordic Oy:n HR-päällikkö Essi Ketopaikka. ”Tunnustuksesta on ollut meille näkyvää etua muun muassa rekrytoinneissa, sillä kasvavan yrityksen avointen työtehtävien hakijamäärät ovat kasvaneet merkittävästi syksyllä saadun tunnustuksen jälkeen.”

Bassadone Automotive Nordic Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen kommentoi: ”Bassadone Groupin ajattelussa ihmiset ovat aina olleet suurin voimavara. Vaalimme pitkiä työsuhteita ja olemme aidosti ylpeitä omasta organisaatiostamme. GPTW-tunnustus on tärkeä saavutus tavoitteessamme olla alan arvostetuin toimija: menestys ja muiden arvostus lähtee oman henkilöstön hyvinvoinnista ja sitoutumisesta. Liiketoimintamme on kasvanut viime vuodet voimakkaasti ja vaikka kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen, meille on ollut tärkeää jatkaa investoimista henkilöstöön ja henkilöstön kehittämiseen. Tulos tästä on nähtävissä heti.”

Vuoden 2020 vallitsevista haasteista huolimatta yhtiöryhmän liikevaihto saavutti 17 % kasvun päätyen 489 miljoonaan euroon.

”Bassadone tutki viime vuonna ensimmäisen kerran yrityskulttuurinsa tilaa ja nousi tuloksellaan heti ensimmäisenä vuonna Suomen Parhaiden työpaikkojen joukkoon. Bassadonen yrityskulttuuri on tulosten mukaan tasa-arvoista (Trust Index 90%), välittävää (82%) ja henkilöstö kokee johdon toiminnan suoraselkäiseksi, päteväksi ja rehelliseksi. Siinä on hyvät elementit voittavaan yrityskulttuuriin”, kertoo Great Place to Workin yrityskulttuurin asiantuntija Petra Helle-Kari

Bassadone Automotive Nordic -yhtiöryhmä työllistää Suomessa ja Baltiassa yhteensä 360 autoalan ammattilaista, joista Suomessa työskentelee 260 henkilöä eri automerkkien maahantuonti- sekä vähittäiskaupan ja huollon toiminnoissa.

Tärkeäksi kriteeriksi vuoden parhaiksi työpaikoiksi valituille yrityksille asetettiin henkilöstöstä huolehtiminen vallinneen poikkeustilan aikana. Bassadonen investointi vasta valmistuneisiin ja kansainvälistä arvostustakin saaneisiin toimitiloihin oli tässä kohtaa isossa roolissa, sillä uudenaikaiset toimitilat ovat mahdollistaneet joustavan hybridityömallin, jossa henkilöstö on voinut yhdistää etätyöskentelyn sekä tarpeen mukaan työn tekemisen turvallisesti yhtiön toimitiloissa Vantaalla. Näin on kyetty vaalimaan yhteisöllisyyttä sekä toimivaa yhteistyötä.

Takaisin edelliselle sivulle