Suomeen uusi monimerkkihuoltoketju – Eurorepar Car Service

Bassadone Automotive Nordic -yhtiöryhmään kuuluva Bassadone Automotive Parts Oy on allekirjoittanut sopimuksen Groupe PSA:n kanssa kansainvälisesti vahvassa kasvussa olevan Eurorepar Car Service -monimerkkihuoltoketjun perustamisesta Suomeen.

Eurorepar Car Service on autovalmistaja Groupe PSA:n monimerkkihuoltoketju, jonka verkostoon kuuluu Euroopan eri maissa yhteensä yli 5 000 toimipistettä. Menestyskonsepti on nyt tarjolla yrittäjille myös Suomessa ja Suomen ensimmäiset Eurorepar Car Service -toimipisteet avautuvat heti alkuvuodesta 2021. Ensimmäinen toimipiste avataan Herttoniemeen.

Uusi konsepti tarjoaa niin itsenäisille korjaamoyrittäjille kuin merkkijälleenmyyjille uuden, yksinkertaiseksi ja kustannustehokkaaksi suunnitellun yhteistyökonseptin, jolla voidaan paikata käytettävissä olevaa ylimääräistä huoltokapasiteettia ja kasvattaa myyntiä. Itsenäisille korjaamoille yhteistyö tarjoaa suuren kansainvälisen ketjun tukiverkoston, yrityksen säilyttäessä itsenäisyytensä. Eurorepar-konsepti tuo huoltoliikkeelle Eurorepar-brändätyn, alati kasvavan monimerkkivaraosavalikoiman, toimivan varaosalogistiikan sekä tukea liiketoiminnan kehittämiseen ja markkinointiin.

Asiakkaat hyötyvät ammattitaitoisesta palvelusta, laadukkaista varaosista sekä erittäin kilpailukykyisistä hinnoista.

”Olemme innoissamme uudesta liiketoiminta-alueestamme ja saadessamme tuoda Eurorepar Car Service -ketjun markkinoillemme. Monimerkkihuoltoketju täydentää erinomaisesti muuta liiketoimintaamme ja syventää yhteistyötämme nykyisten kumppaneidemme kanssa. Samalla toivotamme lämpimästi tervetulleiksi myös uudet yhteistyökumppanit, joiden kanssa lähdemme kasvattamaan uutta monimerkkihuoltoketjua maassamme.”, toteaa Bassadone Automotive Nordicin toimitusjohtaja Antti Ruhanen.

Takaisin edelliselle sivulle