Yksityisleasing – auton hankkimista helpoimmillaan

Yksityisleasing on helpoin tapa saada uusi tai uudehko auto käyttöösi. Yksityisleasingissa vuokraat auton käyttöösi maksamalla edullista kuukausimaksua. Valitset sinulle sopivan sopimusajan ja saat auton käyttöösi jopa ilman käsirahaa.

Miksi valitsisin yksityisleasingin omistamisen sijaan?

Yksityisleasing on helppo, huoleton ja riskitön vaihtoehto auton omistamiselle. Leasing- eli vuokraussopimuksella auto vuokrataan sovitun sopimuskauden pituiseksi ajaksi. Vuotuinen ajokilometrimäärä ja sopimuskauden pituus on sovittavissa tarpeidesi mukaan.

Yksityisleasing on hyvä vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun et halua huolehtia auton jälleenmyynnistä tai sen arvon säilyvyydestä. Se sopii sinulle myös silloin, kun haluat ajaa aina uudella autolla niin, että auton vaihtaminen on mahdollisimman helppoa.

Mitä sinun vastuullesi sitten jää? Maksat autosta kiinteää kuukausimaksua ja nautit ajamisesta. Sopimuskauden päätyttyä palautat auton jälleenmyyjällesi. Sinun ei siis tarvitse huolehtia auton arvon putoamisesta, vaan vastuun kantaa puolestasi sopimusyritys.

Yksityisleasingin etuja:

  • Helpoin tapa hankkia auto – ei käsirahaa
  • Ei yllättäviä huolto tai korjauskuluja
  • Ei riskiä auton arvon alentumisesta
  • Käytössäsi on aina uusi tai uuden veroinen auto
  • Voit vaihtaa autoa jopa vuoden välein

Mitä yksityisleasingsopimus pitää sisällään?

Sopimuksen sisältö vaihtelee yrityksen mukaan. Esimerkiksi Auto Bassadonen yksityisleasing -tarjoaa auton vuokraamispalvelun osamaksulla sopimuskauden ajaksi. Sopimuksessa määritellään vuotuinen ajokilometrimäärä sekä kesä- ja talvirenkaat. Lisäksi sopimukseen voi liittää edullisen huoltopaketin ja renkaiden kausisäilytyksen.

Autoilun muut kustannukset, kuten verot, polttoaineen  ja vakuutukset maksat kuitenkin itse.

Miten voin ”liisata” auton?

Bassadone Automotive Nordic Oy: edustamat automerkit tarjoavat erilaisia mahdollisuuksia auton pidempiaikaisempaan vuokraamiseen. Auto Bassadonen valikoimaan kuuluu kaksi yksityisleasingtuotetta: #uusivuodeksi ja #Melkeinuusi. Voit valita valikoimasta mieluisan auton joko uutena tai vähän ajetuttuna. Auto Bassadonen leasingautovalikoima pitää sisällään Bassadone Automotive Nordic Oy:n maahantuomia laatumerkkejä, kuten Citroënin, Hyundain, Opelin, Peugeotin, Renaultin, ja Suzukin.

Maahantuomistamme merkeistä yksityisleasingia tarjoaa:

Leasing on joustava, helppo ja nopea palvelu henkilölle, joka ei halua omistaa autoa.