Lotus

Lotus brandi on maailman yksinkertaisimpia asioita. Yksinkertaisuus ja lujuus mahdollistavat keveyden, keveys puolestaan suorituskyvyn ja ajettavuuden. Puhtaat ja yksinkertaiset ratkaisut hiotaan yhä paremmiksi ja tuloksena syntyy autoja, jotka ovat uskollisia alkuperäiselle urheiluauton idealle. Samalla ne ovat useamman saavutettavissa, kuten mekin olemme autoliikkeissä ja halutessasi myös tehtaalla. Voit varata Lotus Driving Academyn kautta tutustumiskierroksen Hethelin tehtaallemme.

Lotus on urheiluauto, kilpa-auto, samaan aikaan perinteinen ja radikaali, kaikkea mitä voit odottaa yhdeltä maailman arvostetuimmista urheiluautomerkeistä. Lotus on juuriltaan englantilainen ja kunnioittaa ainutlaatuista urheiluautojen valmistamisen käsityöperinnettä sekä brittiläistä urheiluautoiluun liittyvää aitoutta. Vaikka Lotus on kaunis, se ei ole koriste – suuri osa asiakkaidemme ostamista Lotus-autoista päätyy viikonloppuisin moottoriradoille harrastustoimintaan, ajamisesta nautiskeluun ja kerhojen kilpailuihin.

Ketteryys, joustavuus, tarkoituksenmukaisuus, kompromissittömyys ja tyyli. Sitä on Lotus. Yksinkertaisesti.

Aloitimme Lotuksen jälleenmyynnin Suomessa Autoverkkokauppa.fi -liikkeessämme Lokakuussa 2015 ja jälleenmyynti tulee laajentumaan Baltian maihin.

www.lotusfinland.fi

www.autoverkkokauppa.fi/autot/lotus